Abrud: Amenzi de peste 5000 de lei, după o acţiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor

Poliţiştii din Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 9 autovehicule cu defecţiuni tehnice.  

La data de 05 februarie 2020, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii Compartimentului Rutier Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Abrud, o acţiune ce a avut ca scop depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistate 9 autovehicule care prezentau diverse defecţiuni tehnice.

Conducătorii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, iar faţă de 4 dintre aceştia,  complementar sancţiunii, s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare. Alţi 9 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 5.060 lei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*