Abrud: Acţiune de verificare a stării tehnice a autovehiculelor. Amenzi de aproape 5000 de lei

Poliţiştii din Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 11 autovehicule cu defecţiuni tehnice. 

La data de 21 august 2019, între orele 10.00 – 14.00, poliţiştii Compartimentului Rutier Abrud, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza orașului Abrud, o acţiune ce a avut ca scop depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistate 11 autovehicule care prezentau diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi contravenţional, iar faţă de 5 dintre aceştia,  complementar sancţiunii, s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare. Alţi 7 conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 4.640 lei.

 

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*