A murit avocatul Gelu Aurelian Nistea. “Ne-a părăsit mult prea devreme un bun coleg si un mare prieten.” Dumnezeu să-l odihnească în pace!

gelu nisteaDoliu în lumea avocaților din Alba și nu numai. Luni, 30 ianuarie 2017, cunoscutul avocat Gelu Aurelian Nistea a murit în urma unor afecțiuni cardiace. Avea doar 48 de ani și profesa avocatura de aproape 20.

“Ne-a părăsit mult prea devreme un bun coleg si un mare prieten. Colegii din Baroul Alba sunt răvășiți de durere si nu pot crede ca cel care sâmbăta la Adunarea Generală a Baroului era plin de viata si deborda de voioșie ,astăzi nu mai este printre cei vii.”, a transmis Mihai Baco, Decanul Baroului Alba

Gelu Aurelian Nistea ar fi fost transportat, luni, pe calea aerului, la un spital din Târgu Mureș. Din păcate, medicii nu au reușit să-l țină în viață, în ciuda eforturilor depuse. Gelu Aurelian Nistea fusese și membru al PNL.

”Am ramas inmarmurit la vestea ca prietenul si liberalul Gelu Nistea a plecat in ceruri la doar 48 de ani:(( In urma cu multi ani, pe atunci asistentul, nu avocatul Gelu Nistea salva viata tatalui meu dupa ce acesta a cazut de pe casa, resuscitandu-l. Ramas bun omule drag, condoleante si putere Simonei si copiilor!”, a transmis și deputatul liberal Florin Roman.

Dumnezeu sa-l aibă în pază!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19762 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*