A început curățenia de primăvară la Sebeș. De asemenea, de luna viitoare vor începe asfaltările, plombările și marcarea rutieră a străzilor afectate

sebesToate străzile din municipiul Sebeș urmează să fie măturate mecanic, în perioada următoare, cu mașini specializate. Directorul Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, Marius Ardelean a declarat că „Vor fi toaletați toți arborii de pe străzile Traian, Lucian Blaga și Dorin Pavel. De asemenea vor fi văruite jardinierele și pomii de pe strada Lucian Blaga, Mihai Viteazul, Parcul Primăriei, Parcul Eminescu”.

Viceprimarul Adrian Bogdan ne-a asigurat că au fost achiziționate 600 de panseluțe care vor fi plantate în jardinierele și zonele verzi și urmează a fi cumpărați aproximativ 2000 de butași de trandafir și 600 de bucăți de mușcate care vor fi plantate pe artele principale.

Primarul Adrian Alexandru Dăncilă a precizat că în perioada 15 martie – 1 mai vor fi asfaltate, plombate și marcate rutier toate străzile afectate. Se lucrează la finalizarea lucrărilor la pista de biciclete de pe strada Călărași.

Primar,

Adrian Alexandru Dăncilă

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21549 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*