9 radare au depistat zeci de șoferi care au circulat cu viteză pe drumurile din Alba

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Alba au depistat 74 de conducători auto de au depăşit limita legală de circulaţie. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, iar complementar sancţiunii, faţă de un conducător auto, ce a depăşit  cu peste 50 kilometri/ oră limita legală, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, pentru 90 de zile.

La data de 17 noiembrie 2017, poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate vitezei excesive.

Au fost folosite 9 aparate de măsurare a vitezei şi au fost depistaţi 74 de conducători auto ce au depăşit viteza legală de circulaţie. Alţi 24 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 4 pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/ora a limitei legale de viteză. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 21.210 lei. Acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere continuă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21811 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*