8 septembrie: Mamut Bike Race 2018. Startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut. RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE!

Ne apropiem de Startul Mamut Bike Race, competiție de mountain-bike destinată juniorilor și adulților. Concursul de ciclism urmează să se desfășoare sâmbătă, 8 septembrie 2018, cu startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut.

“ Programul de desfășurare a fost afișat pe site-ul dedicat evenimentului. Încurajăm înscrierile online și sperăm să putem evita astfel aglomerația la punctele de înscriere care vor fi amenajate la fața locului, în cele 2 zile premergătoare, precum și în ziua concursului. Ne străduim să oferim surprize plăcute tuturor participanților, încercând an de an să aducem un plus acestui concurs. Se impun restricții de circulație pe drumul de acces de la Parcul Dendrologic către Restaurant Panoramic pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului (între orele 07:00-20:00), pentru deplina siguranță a tuturor participanților. Se exceptează autovehiculele organizatorului, autospecialele ISU, IJJ, Ambulanță și Poliție. În ziua desfășurării evenimentului publicul și concurenții vor avea acces doar pietonal sau pe bicicletă, fără alimente și băuturi alcoolice în zona de picnic. Totodată, rugăm concurenții și însoțitorii din localitate să lase auturismele acasă în ziua concursului. Promovăm mișcarea și vă mulțumim tuturor pentru înțelegere. Concurenții sunt rugați să respecte regulile de circulație pe drumurile publice. Deplasarea pe str.Dianei și DJ107A se va face doar pe partea dreaptă a drumului (prima bandă). Mulțumim totodată  partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor care fac posibilă desfășurarea acestui eveniment. Ne vedem la linia de Start!, transmit organizatorii din echipa Bicheru Cycling.

Detalii suplimentare se pot obține pe site-ul competiției http://mamut.bicheru-cycling.ro, respectiv pe pagina de facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/mamutbikerace

Organizatorii evenimentului sunt „Bicheru Cycling”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia. Lista sponsorilor și partenerilor este afișată pe site-ul evenimentului, fiind deschisă pentru companiile sau firmele care doresc să susțină acest eveniment sau alte proiecte viitoare „Bicheru Cycling”, precum și pentru instituțiile media interesate să ajute în promovarea acestora.

Pedalează împreună cu noi în Cealaltă Capitală, Alba Iulia!

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*