8-12 decembrie: Festivalul studențesc „Intercultural Youth Days”, la Alba Iulia. Consultă programul evenimentului

universitatea 1 decembrieÎn perioada 8-12 decembrie, studenții Universității „1 Decembrie 1918”  vor participa la prima ediție a Festivalului „Intercultural Youth Days”, desfășurat la Alba Iulia. Cu această ocazie, vor fi organizate mai multe evenimente în care vor fi implicați studenții români, dar și colegii lor cu intenţia de a promova plurilingvismul și pluriculturalismul instituției de învățământ superior din Alba Iulia.

La evenimentele ce vor fi găzduite în cadrul Universității „1 Decembrie 1918”, vor participa și elevi din mai multe licee din Alba. Festivalul este organizat de Centrul de Relații Internaționale al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Istorie și Filologie, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Facultatea de Științe Economice, în acord cu strategia de internaționalizare a învățământului superior din Cetatea Marii Uniri.

Mai jos găsiți programul Festivalului „Intercultural Youth Days”.

Luni, 8 decembrie 2014, Chinese Culture Day, începând cu ora 16, în Amfiteatrul A9;

Marți, 9 decembrie 2014, Incursions Francophones, începând cu ora 14, în Aula Mică a Universității;

Miercuri, 10 decembrie 2014, The Other Side of the World. Let’s meet the international students of UAB!, începând cu ora 14, în Aula Mică a Universității;

Joi, 11 decembrie 2014, Romanian Winter Customs and Traditions, începând cu ora 14, în Amfiteatrul A9;

Vineri, 12 decembrie 2014, a șasea ediție a Alba Culinaria, începând cu ora 17, în Cantina Universității. Invitați: Ansamblul Folcloric „Dor Teiușan”.

Evenimentele din cadrul festivalului sunt oganizate în parteneriat cu: Primăria Alba Iulia, Consiliul Județean Alba, Inspectoratul Școlar Județean Alba, Colegiul „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Seminarul Catolic „Grof Majlath Gusztav Karoly” din Alba Iulia, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia și Colegiul Tehnic „Apulum”. Invitați: Ansamblul Folcloric „Dor Teiușan”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19556 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*