6 iunie: Cupa Iani Mitracu, la Alba Iulia. Un eveniment în memoria fostei glorii a echipei Unirea, dedicat copiilor

iani mitracuIani Mitracu, fosta glorie a echipei de fotbal „Unirea” Alba Iulia, a plecat dintre noi la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, în timpul unei partide de fotbal cu prietenii.

După șase luni de zile de la moartea prematură a fostului atacant, la Alba Iulia se va organiza prima ediție a unei competiții fotbalistice destinată juniorilor, mai exact copiilor născuți între anii 2002-2003. Competiția se va desfășura la baza sportivă Winner’s Club Țălnar. Toate jocurile se vor disputa în ziua de luni 6 iunie 2015. Se vor alcătuii două grupe a câte patru echipe, iar câștigătoarele vor disputa finala mare. Formațiile clasate pe locurul sedund vor juca în finala mică. Nu se percepe taxă de intrare. Pentru înscrieri și informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0744.693.341 (Bebe Brumaru).

Până în acest moment, în competiție s-au înscris trei echipe din Aiud: Metalul, Olimpia si Viitorul. Acestea pe lângă echipa gazdă, AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Fiecare participant va primi din partea organizatorilor un premiu.

Motto-ul trofeului primei ediții a Cupei „Iani Mitracu” va fi „I love football”.

Citește și Momente emoționante la despărțirea de Iani Mitracu. „Tati, îmi pare rău ca te-am pierdut dar cel mai mult îmi pare rău că te-a pierdut Ayana.”

Citește și Mesaj emoționant după moartea lui Iani Mitracu. „Te-am pierdut astăzi, din dragoste pentru fotbal, direct de pe terenul de joc”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*