6-12 august: O nouă ediție a Festivalului Internațional de Folclor de la Aiud

logo Festivalul International de Folclor AiudCu ocazia ediției din acest an a unuia dintre cele mai importante evenimente socio – culturale ale Municipiului Aiud – Festivalul Internațional de Folclor – Primăria Municipiului Aiud lansează o nouă imagine cu un design care îmbină elementele dinamice cu diversitatea culturală autohtonă și internațională.

Vechiul logo al evenimentului se reinventează, păstrând totodată caracteristicile, dinamismul și eleganța. Exprimă tradiție prin structura țesăturilor din care este compus, având în același timp un aspect contemporan – modern și dinamic – datorită simplității fonturilor alese.

Călătoria în timp și spațiu se face prin utilizarea motivelor populare, utilizarea culorii roșu și a nonculorii negru – extrem de prezente în portul popular de pretutindeni – alături de cele patru simboluri ale notelor muzicale, sugerează diversitatea, dar și uniunea ansamblurilor care își prezintă pe scena festivalului tradițiile și cântul popular alături de români.

Ne reamintim privind noul logo de istoria noastră ca națiune și de valorile care ne-au unit ca popor și pe care le-am promovat de-a lungul timpului cu ocazia acestor evenimente.

Vă așteptăm cu mare drag, să petreceți alături de noi seri încununate cu tradiție și cu frumos la Aiud! Vă invităm la Festivalul Internațional de Folclor!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*