56,52% rata de promovare a concursului național de titularizare în județul Alba, sesiunea 2020, după soluționarea contestațiilor

Mircea Trifu
În urma reevaluării lucrărilor contestate la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, în județul Alba rata de promovare a crescut la 56,52% față de cea inițială (54,23%).
Anul acesta, numărul total al contestațiilor depuse a fost de 87.
Pe tranșe de note, situația finală are următoarea configurație:2 candidați au obținut nota 10 (zece), iar 245 de candidați au obținut note între 7 și 9,99, restul obținând note sub 7 (șapte).
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare, în perioada 12 – 14 august.
Detalii suplimentare sunt disponibile atât pe site-ul titularizare.edu.ro, unde Ministerul Educației și Cercetării a publicat astăzi, 11 august, la ora 11:00, rezultatele finale, cât și pe https://personal.isjalba.ro/.
Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22579 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*