45 pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, depistați pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), au fost declarați vindecați si au fost externati

Pana la data de 19 mai 2020, 45 pacienți internați în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiuddepistați pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), au fost declarați vindecați si au fost externati după ce rezultatele a două teste consecutive efectuate au ieșit negative.

Dupa exernare, pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba.  

De la începutul pandemiei și până în prezenț,la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud  au fost internati 76 pacienti depistați pozitiv cu noul coronavirus. Dintre acestia, 9 pacienti au fost transferati la Spitalul Municipal Blaj sai la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia  iar 22 se afla se afla inca internati, evolutia lor fiind una favorabila.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21547 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*