4 tineri din Blaj au fost arestați preventiv

Poliţiştii din Blaj au continuat cercetările în legătură cu tinerii din Blaj reţinuţi pentru furt din locuinţă şi au stabilit că aceştia sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi. 4 dintre aceştia vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 19 aprilie 2018, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au continuat cercetările în legătură cu 5 tineri din Blaj, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, cu un prejudiciu de 10.000 de lei, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 17 spre 18 decembrie 2017.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că 4 dintre tineri sunt bănuiţi şi de comiterea altor două furturi, unul dintr-o locuinţă din municipiul Blaj, de unde ar fi sustras produse electrocasnice în valoare de 400 de lei şi unul dintr-un magazin din localitatea Tătârlaua, de unde ar fi sustras produse alimentare, alcool şi ţigări în valoare de 750 de lei.  Având în vedere aceste aspecte, cele trei cauze au fost reunite, iar tinerii au fost prezentaţi, de către Parchetul de pe Judecătoria Blaj, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Propunerea formulată a fost însuşită de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus arestarea preventivă a celor patru inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16888 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*