4 aprilie: Activități de salubrizare generală pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia. Atenție, posesori de autovehicule

curatenieÎn cadrul campaniei de curățenie de primăvară în Cealaltă Capitală, luni 4 aprilie 2016, se vor derula activități de salubrizare generală pe bulevardul Revoluției, tronsonul LIDL – Colegiul Militar „Mihai Viteazul”, partea stângă (partea cu Spitalul Județean).

Posesorii de autovehicule sunt rugați ca în perioada planificată a curăţeniei (4 aprilie 2016 între orele 08.00-16.00) să nu parcheze pe domeniul public menţionat – partea carosabilă descrisă mai sus. Acțiunea se va desfășura în colaborare cu echipaje ale Poliției Locale Alba Iulia care vor lua toate măsurile legale în vederea eliberării carosabilului de autovehiculele ce stânjenesc activitatea de salubrizare. Acțiunile de curățenie generală pe străzile din municipiul Alba Iulia vor continua și vom asigura informarea asupra eventualelor restricții ce se vor aplica pe domeniul public. Primăria mulţumește cetățenilor pentru înţelegere şi colaborare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24181 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*