30 octombrie: Grupul “Skepsis” vă invită la piesa de teatru „Oscar”. Spectacolul se joacă la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Oscar SkepsisGrupul “Skepsis” vă invită joi, 30 octombrie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia la unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriu- “Oscar”, de Claude Magnier. Piesa prezintă povestea lui Bertrand Barnier, un multimilionar, care este pe cale de a începe una din cele mai interesante zile ale vieţii lui, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată. Este vorba de un adevărat coşmar care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui. În această piesă, Claude Magnier foloseşte abil resorturile clasice ale comediei, jocul neînţelegerilor, dezvoltarea antipatiilor, construirea tipologiei personajelor, reţeta piesei fiind una de success – dovadă faptul că spectacolul a fost pus în scenă în interpretarea unora dintre cei mai mari actori de comedie francezi (Belmondo, P. Mondy, De Funès, etc…), piesa fiind jucată în continuare în toată lumea fără a-şi pierde farmecul inepuizabil.

Biletele (10 lei – întreg; 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) se găsesc de marţi până vineri, între orele 9 – 15, la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor sau la intrare. Spectacolul este inclus în mai amplul proiect Stagiunea cu Skepsis, prin care Grupul Skepsis, având ca parteneri Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Fundaţia „Inter-Art” Aiud, îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment. Mulţumim aşadar partenerilor şi sponsorilor pentru importanta susţinere pe dimensiunea materială şi financiară a proiectului. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor.Finalul anului anunţă un program interesant trupei de teatru Skepsis, cu noi spectacole pentru publicul albaiulian şi cu participări la o serie de festivaluri unde va reprezenta Alba Iulia şi Casa de Cultură a Studenţilor: Festivalul Concurs de Teatru “Mihai Sorbul” (Botoşani), Festivalul Studenţesc de Teatru al Absurdului “Eugen Ionescu”(Bucureşti) şi Festivalul Internaţional “Zilele Teatrului Ludic” (Iaşi).

                                                    Distribuţie:

Charles – Răzvan Cociobea                         Christian Martin – Vasile Dîngă

Bertrand Barnier – Viorel Cioflica               Germaine Barnier – Ludmila Cioflică

Colette – Elena Smeu-Mare                          Jacquelinne – Olga Surd

Charlotte – Anca Suciu                                 Bernadette– Andreea Adam

Philippe Dubois – Bogdan Berar                 Oscar – Daniel Muntean

Şoferul Baronului – Chismorie Lawrence

 

Regie: Cioflica Viorel

Sunet: Olea Ovidiu

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*