29 noiembrie: Noaptea Reducerilor la Alba Mall. Prețuri aniversare și multe surprize, la 11 ani de la înființarea Centrului Comercial din Cealaltă Capitală

Mircea Trifu

În 29 noiembrie 2018, la exact 11 ani de Alba Mall, locuitorii municipiului și nu numai, sunt aşteptați la o sesiune de shopping fără limite de timp şi cu preţuri „limitate”. În procente, reducerile aplicate de magazinele din centrul comercial vor fi un adevărat chilipir pentru cei care îşi doresc branduri de top la preţuri mai mult decât rezonabile. Iar asta este, înainte de o campanie de vânzări, o dovadă de respect pentru fiecare client. Tot pe 29 noiembrie, tot aici, în afară de revoluţia preţurilor mici vă puteți bucura de o sumedenie de surprize pregătite de organizatorii evenimentului.

Vă reamintim faptul că luna noiembrie a anului 2007 reprezintă un moment care a marcat ireversibil viaţa cotidiană din Alba Iulia, în general, şi ideea albaiulienilor despre cumpărături, în special. Albă Mall, cel mai mare centru comercial din judeţ, îşi deschidea porţile. Triumfal, cu aproape 20.000  de oameni dornici să vadă, să experimenteze, să cumpere şi să se bucure de ceea ce s-a creat pentru ei. Gândit din start că o construcţie atipică faţă de centrele comerciale clasice, Alba Mall a arătat și continuă să arate personalitate, inovaţie şi stil. A fost creat ca un „oraş în oraş” şi s-a regăsit total în această formulă: mini-strazi interioare, zone de promenadă sau pieţe în miniatură. La 11 ani de la înființare, Alba Mall rămâne nu doar un spaţiu de shopping preferat ci şi un veritabil spaţiu de socializare, un loc de întâlnire al prietenilor, un spaţiu unic în care cumpărăturile se completează cu relaxarea iar distracţia cu evenimentele de top.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*