29 noiembrie: 7 ani de Alba Mall. Nu ratați Noaptea Albă a Reducerilor Aniversare, concursurile și concertul susținut de Andreea Banică

noaptea reducerilor alba mallPe 29 noiembrie, la exact 7 ani de Alba Mall, albaiulienii-și nu numai ei-sunt aşteptați la o sesiune de shopping fără limite de timp şi cu preţuri „limitate”. În procente, reducerile aplicate de magazinele din Alba Mall în Noaptea Alba a Reducerilor Aniversare pornesc de la 20% şi pot ajunge chiar şi până la 70%, adică un adevărat chilipir pentru cei care îşi doresc branduri de top la preţuri mai mult decât rezonabile. La ALBA MALL ce scrie pe afiş, găseşti şi-n magazin. Iar asta este, înainte de o campanie de vânzări, o dovadă de respect pentru clienţii noştri. Tot pe 29 noiembrie, tot aici, în afară de revoluţia preţurilor mici gasiti o sesiune de concursuri super hot şi un concert extraordinar cu Andreea Bănica, de la ora 21.

2007, noiembrie: un moment care a marcat ireversibil viaţa cotidiană din Alba Iulia, în general, şi ideea albaiulienilor despre cumpărături, în special. Albă Mall, cel mai mare centru comercial din judeţ, îşi deschidea porţile. Triumfal, cu aproape 20 000  de oameni dornici să vadă, să experimenteze, să cumpere şi să se bucure de ceea ce s-a creat pentru ei. Gândit din start că o construcţie atipică faţă de centrele comerciale clasice, Alba Mall a arătat personalitate, inovaţie şi stil. A fost creat ca un „oraş în oraş” şi s-a regăsit total în această formulă: mini-strazi interioare, zone de promenadă sau pieţe în miniatură.

După primii 7 ani de viaţă Alba Mall rămâne nu doar un spaţiu de shopping preferat ci şi un veritabil spaţiu de socializare, un loc de întâlnire al prietenilor, un spaţiu unic în care cumpărăturile se completează cu relaxarea iar distracţia cu evenimentele de top.

„Ultimul an a însemnat o dinamică remarcabilă pentru Alba Mall. Un plus de prospeţime şi de inedit, un suflu nou şi, în acelaşi timp, un nou cinematograf, multiplex, răspunsul imediat la cererea masivă venită din partea clienţilor pasionaţi de film şi care, până în acest an, nu aveau foarte multe opţiuni şi, mai mult, erau “obligaţi” să facă 100 de km până la Cluj sau Târgu Mureş pentru un film bun, pentru un hit de box office. Acum, Alba Mall se mândreşte cu COLOURS CINEMA 3D, singurul multiplex din Alba, Hunedoara şi Sibiu, o alegere facilă atât pentru albaiulieni cât şi pentru “vecinii” din judeţ, din Deva sau Sibiu, devoratori de filme noi şi bune. Din această toamnă, un alt brand de top a ales Alba Mall pentru a-şi extinde reţeaua din România: Carrefour a deschis un super market în incinta centrului comercial din Alba Iulia pentru a le completa albaiulienilor, la superlativ, experienţa de shopping total pe care doar în Alba Mall o pot trăi.”, a spus Voicu Vuscan, administrator Alba Mall.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*