28 mai: Sunteți invitați la Bubble Parade Alba Iulia. Bucurie pe străzile din oraș, activități distractive și premii. Cealaltă Capitală, pe harta fericirii globale!

buuble parade alba iuliaMunicipiul Alba Iulia continuă să promoveze ideile frumoase care se asortează cu sufletul locuitorilor urbei. La urechile noastre a ajuns informația că în lumea asta largă, în peste 70 de orașe din toate colțurile lumii (Beijing, Amsterdam, Munchen,  Londra, Copenhaga, Barcelona, Rio de Janeiro, Chicago, Cape Town, Buenos Aires ș.a.) se organizează un eveniment vesel care aduce oamenii împreună și le aduce aminte că a zâmbi și a gândi pozitiv este drumul pe care trebuie să mergem în fiecare zi și nu destinația finală la care trebuie să ajungem.

Global Bubble Parade este o mișcare internațională, aflată la a treia ediție, care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun. Menită să promoveze diversitatea și interacțiunea pozitivă în cadrul comunităților, Global Bubble Parade este gândită și răspândită de 100 happydays Foundation. (http://bubbleparade.org/)

Ce se întâmplă concret? Cât mai mulți oameni frumoși la suflet și veseli în atitudine se vor aduna într-o paradă a bucuriei unde se vor sufla mii și mii de baloane de săpun. Se va parcurge un traseu de aproximativ 30 de minute (Cinema Dacia – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății) care va culmina cu activități de entertainment în Piața Cetății, menite să aducă multe, multe zâmbete și bucurie.

Cu această ocazie peste 400 de copii de la grădinițele și școlile din oraș ne vor aduce aminte cât de simplu e să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară. Vă invităm să vedeți FERICIREA prin ochi de copil în cadrul unei expoziții informale de desene, ce va fi realizată în Piața Cetății!

Partenerii #bubbleparadealbaiulia sunt pregătiți să aducă toată bucuria în stradă! Sendy Club, Grupul Skepsis, Ping și Pong, Cercetașii României, LSUA, Clubul de Dans Sportiv Life is Dance, Centrul de Cultură Augustin Bena, Free Motion Romania, Asociația Sportivă Budo Apulum, Asociația Speromax, Stories-Communication Agency, Asociația Cavaleri Pro Educație, Cora Trade Center, Sega Events si Tipo Rex v-au pregătit o mulțime de surprize și vă promit o după masă unică în 28 mai.

Bubble Parade este un eveniment gratuit – tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia (https://www.facebook.com/events/1833225643606414/?active_tab=discussion), să vă invitați prietenii și să aduceți multă bună dispoziție și baloane de săpun la cea mai veselă paradă. Sunteți liberi să vă aduceți propriile materiale pe care să le folosiți la paradă și care să promoveze bunătatea, pozitivismul și incluziunea comunitară.

Vă provocăm și la un concurs: postați în pagina evenimentului #bubbleparadealbaiulia o poză în care să ne arătați cum vă distrați cu baloanele de săpun, cu mentiunea ”concurs”, până vineri, 26 mai, ora 16:00. Premiile sunt oferite de partenerii noștri veseli și frumoși, după cum umează:

  • Sendy Club – 1 ședință gratuită la TAE-Bo și 1 ședință gratuită la Pilates
  • Grupul Skepsis – 1 bilet gratuit la unul dintre spectacolele lor
  • Clubul de Dans Sportiv Life is Dance – 1 ședință gratuită de dans pentru adulți sau pentru copii, la alegere
  • Stories-Communication Agency – o lună de consultanță pentru cineva care are o afacere și postează cea mai creativă poză. Sau cel care câștigă poate oferi premiul nostru cui consideră că are nevoie.

În 28 mai, vă invităm să răspândim împreună fericirea la Bubble Parade Alba Iulia 2017, pornind la ora 17:00 din fața Cinema Dacia.

Împreună punem Alba Iulia pe harta fericirii globale!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*