28 aprilie: La Alba Mall va avea loc Parada Costumelor Eco, în cadrul Green Fashion Show 2015. Un eveniment organizat de ALEA și CJ Alba

e coolAgenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba organizează Green Fashion Show 2015, cel mai tare spectacol de modă neconvențională. Marți, 28 aprilie 2015, la Alba Mall, de la ora 17.00, va avea loc Parada Costumelor Eco. Invitați speciali: MAXIM!

Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris trebuie să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Cei mai valoroși concurenți vor fi recompensați cu o mulțime de premii. Astfel vor fi atribuite:

A. Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai bună colecție de costume și premiul pentru cel mai convingător mesaj eco, vor fi acordate la nivel de echipă și vor consta în participarea într-o excursie tematică.

B. Premii individuale pentru designerii celor mai apreciate costume vor consta în participarea la spectacole de muzică și la formări în domeniul creației vestimentare.

C. Premii individuale pentru cele mai bune prezențe scenice vor consta în ședințe foto realizate de profesioniști ai fotografiei.

D. Premii individuale pentru popularitate, alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a Campaniei ECOol, vor consta în invitații la Festivalul Blaj Alive.

Participarea liceenilor la Campania eCOol din acest an (aproximativ 160 participanți reprezentând 18 grupuri din 12 de licee)  demonstrează interesul deosebit al tinerilor pentru activități ce combină atitudinea eco cu evenimentele ”cool”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*