27 martie: Psihologul Irina Petrea vă dă întâlnire la Alba Iulia, în cadrul proiectului național „Un părinte mai bun”. O conferință despre cum să ne educăm copiii

irina petreaProiectul național „Un părinte mai bun” aduce în atenția părinților o nouă temă de dezbatere, în conferințele de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților: „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?”

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație. 

Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți?

O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:

– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile găsind soluții la problemele lor.

– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic.
– Să își dezvolte motivația interioară și să își stabilească obiective pe care să le poată îndeplini.

Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.

Toate aceste aspecte vor fi tratate pe larg la întâlnirea cu psihologul Irina Petrea, la conferința pe care o va susține în data de 27 Martie 2017, începând cu ora 18:00 la Alba Iulia (Hotel Transilvania).

Participând la acesta conferinta, părinții vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.
Mai multe informaţii referitoare la eveniment, sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*