27 martie: Bega Blues Band, în concert la Pub 13 din Alba Iulia. Un eveniment organizat de Cluburile Rotary și Lions

Bega Blues BandCluburile Rotary și Lions din Alba Iulia organizează vineri, 27 martie, cu începere de la ora 19.00, o seară de petrecere și socializare în restaurantul Medieval PUB 13 din Alba Iulia unde va concerta Bega Blues Band.

Intrarea se face în schimbul unei donaţii de 50 de Lei, iar fondurile rămase în urma evenimentului se vor folosi pentru proiectele in derulare.

Bega Blues Band este grupul cel mai longeviv de blues-jazz din România, cu o activitate de 30 de ani. Întemeiat de Bela Kamocsa și de Johnny Bota, grupul a lansat în 1993 primul CD de blues-jazz din România, „Blues de Timisoara”. Bega Blues Band a obținut, în 2004, premiul pentru cel mai bun grup de blues-jazz din România și Diploma de Excelență „pentru întreaga activitate muzicală și pentru promovarea imaginii Timișoarei în țară și în lume”.

După decesul lui Bela Kamocsa, în ianuarie 2010, Johnny Bota a preluat conducerea grupului, din care acum fac parte Lucian Nagy– saxofoane/djembe, Maria Chioran– voce,Toni Kühn– clape, Johnny Bota– bas si vioară și Lică Dolga–baterie. În 2013 li s-au alăturat Dan Mitrofan– ghitară si Ștefan Olariu– trompetă. Bega Blues Band a onorat invitațiile Institutului Cultural Român din Budapesta, Szeged, Viena, Varșovia, Cracovia, Lisabona, Londra, etc.

Misiunea Cluburilor Rotary și Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Rotary și Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Primul club Rotary din lume a luat fiinţă la Chicago, în anul 1905, la iniţiativa lui Paul Harris, un avocat care a reuşit să grupeze într-un club profesional diverse personalităţi. Astăzi exista 33.000 de cluburi Rotary, in peste 200 tari si regiuni geografice si peste 1.200.000 de membri.

Lions Clubs International a luat naștere în 1917, la Chicago, la iniţiativa lui Melvin Jones, fiind una dintre cele mai mari organizații de servicii de voluntariat din lume. Lione este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.200.000 de membri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19063 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*