27 mai: Kaufland România și partenerii săi vor oferi cadouri grădinițelor, în cadrul campaniei „Ajutăm împreună”

kauflandCampania „Ajutăm împreună”, realizată de către Kaufland România și partenerii săi, se apropie de momentul mult așteptat, cel al oferirii cadourilor către grădinițe. În data de 27 mai, începând cu orele 10:00, Kaufland România, alături de Grădinița cu program normal, Numărul 16, zona Ampoi 1, vor susține evenimentul organizat cu ocazia predării oficiale a materialelor strânse în urma campaniei Ajutăm Împreună. La eveniment vor participa reprezentanții Kaufland România, colectivul grădiniței, părinți și copii.

Campania „Ajutăm Împreună” s-a desfășurat cu implicarea Kaufland, partenerilor și cliențiilor Kaufland, în perioada decembrie 2012 – martie 2013.

Sumele provenite din vânzările produselor participante au fost folosite pentru achiziționarea de material didactic pentru 79 de grădinițe din orașele în care Kaufland activează.

Kaufland România susţine proiecte sociale şi educaţionale ce au ca principali beneficiari copiii de toate vârstele, sprijină programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educaţie, încurajarea frecventării şcolii, prevenirea abandonului şcolar.

În viziunea Kaufland România, a fi o companie responsabilă social înseamnă asumarea unui rol activ de partener, având ca scop dezvoltarea economică, socială şi de mediu a comunităţii în care activează, susţinând principiul dezvoltării durabile.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*