27 mai: Festival “Intergarten Sound and Vision” la Alba Iulia! O zi de workshop-uri, concerte și filme în curtea interioară a Palatului Principilor

intergarten alba iuliaCurtea interioară a Palatului Principilor din Alba Iulia va găzdui pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 27 mai, festivalul “Intergarten Sound and Vision”, care propune publicului activități din categoriile de artă cultă, sub forma unor workshop-uri pe teme culturale, artistice și istorice, dar și a unor discuții interactive cu publicul, realizate de speakerii invitați, toate într-o locație plină de istorie. Pe parcursul zilei vor avea loc concerte în aer liber, dar și scurte momente muzicale sau artistice. Se vor proiecta filme, curtea palatului transformându-se astfel într-un un cinema in aer liber.

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin programul YouthBank. Programul are ca principali parteneri locali Municipiul Alba Iulia și Exclusiv Auto Center (dealer Skoda și Volkswagen Autovehicule Comerciale în județul Alba), ca finanțatori Ancău Company, Pub 13 – Medieval, Porterom, Toskana Garten, Pensiunea Select și Deko Team, iar ca susținători Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Vimed, Societatea de Transport Public, Tipo-Rex și Nicolae Boca Photography. La nivel național, Programul YouthBank este coordonat de Fundația pentru Implicarea Tinerilor. Proiectul este derulat de Clubul Interact Alba Iulia, având ca parteneri cluburile Rotary Alba Iulia și Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

Prin acest festival, clubul Interact își propune să aducă aproape de tineri și comunitate o diversivitate de manifestări artistice, menite să le trezească interesul și să le ofere o nouă perspectivă asupra artelor culte. Totodată, proiectul se axează pe educație, mai precis pe educarea tinerilor prin intermediul artei, prin prezentarea unor idei și concepte cu scopul de a diversifica percepția adolescentului asupra lumii și realității cotidiene, organizatorii fiind pregătiți să găzduiască peste 300 de tineri dornici să își dezvolte abilitățile socio-artistice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23593 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*