27 iunie: Corina Ozon își lansează romanele „Zilele amanților” și „Nopțile amanților” la Alba Iulia. Lecturi, discuții și sesiune de autografe

corina ozonDupă succesul fulminant al cărții „Zilele amanților”, de Corina Ozon, care a rupt bariere de mentalități și limbaj, și se află de la apariție în topul vânzărilor, devenit un must-read pe retelele de socializare si un fenomen literar, vine continuarea „Nopțile amanților”, mai fierbinte și trepidantă.

Lansarea romanului „Noptile amanților”, continuarea bestseller-ului „Zilele amanților”, a fost așteptată cu sufletul la gură de cititori. Primul volum se află la al treilea tiraj, considerat un „Fifty Shades of Grey” autohton, a strâns mulți fani. Iar continuarea îi calcă pe urme, primul stoc din librăria Cărturești fiind epuizat în primele două zile. Cărțile au un fanclub de sute de cititori din țară și străinătate- True Blue.

Cele două romane vor veni la Alba Iulia, pe 27 iunie, ora 17:30, la o întâlnire cu publicul din zonă, la Studio (Aleea Sfântu Eugeniu). Invitat: Delia Oltea Rusu. În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de lecturi, discuții cu autoarea cărților, Corina Ozon, și sesiune de autografe. Evenimentul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.

zilele amantilor_Turneul a trecut prin Sibiu – 17 iunie (Welt Kultur), Cluj- 17 iunie (Doamna T), Sinaia- 20 iunie (Cazino), si continua la Lugoj- 2 iulie (Englush Pub), Timisoara- 4 iulie (Café D`Arc), Targu Mures- 11 iulie (J`ai bistro).

„Amanții Corinei Ozon, atât Zilele, cât și Nopțile lor, sunt deja mai mult decât simple cărți, sunt un fenomen: peste tot se vorbește despre ei, și simți imediat că trebuie să-i cunoști și tu. Și, dacă o faci, sigur nu regreți după: Corina te conduce cu un stil inconfundabil în lumea lui Mircea și Cati, unde vei râde, vei aștepta cu sufletul la gură următoarea aventură, vei pica pe gânduri, vei reflecta la propria ta poveste de dragoste. Cu o scriitură bine șlefuită, Corina Ozon din Nopțile amanților apasă și mai tare pedala față de romanul ei de debut. Se citește repede, e savuroasă, memorabilă și, inevitabil, te face să vrei mai mult!“ (Cristina Nemerovschi)

„Scriitura Corinei Ozon reușește un lucru cu adevărat dificil. Să abordeze într-o manieră lejeră un subiect aparent frivol și să dea în același timp impresia de seriozitate și profunzime. De fapt, textele Corinei nu sunt frivole, dar relevă, în maniera unui Milan Kundera, de exemplu, superficialitatea ca structură a lumii și, în special, a lumii oamenilor moderni, care iubesc pe fugă, colorat, zgomotos și la limita inconsistenţei. Literatura aceasta se citește cu plăcere și cu anxietate pentru că ne regăsim total în ea, pentru că plângem și râdem în ea, pentru că ne privim ca într-o oglindă. Iar râsul, iarăși în cheia lui Kundera, survine eliberator din contemplarea zadarnicelor și veșnicelor chinuri ale dragostei, puse iar și iar în aceleași «ridicole iubiri».“ (Doru Căstăian)

„Cu 100% mai multă adrenalină de budoar, Corina Ozon învârte măiastru cuvintele pe pagină, încât nu mai știi dacă citești cu adevărat o carte sau o ai chiar aici, lângă tine, în pauza de cafea de la job, ascultându-i personajele care nici măcar nu sunt personaje, ci ei și ele dimprejurul tău. Atât de reale sunt.“ (Alexandru Voicescu)

Despre Redacția ProAlba 30186 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*