27 februarie: Teatru pentru toate vârstele, la Sebeș. Cei mici sunt invitați la „Punguţa cu doi bani” iar adulții la premiera “Weekend în pijamale”

weekend in piamalePrimăria şi Consiliul Local al Municipiului Sebeş, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş vă invită luni, 27 februarie 2017, începând cu ora 18.00, la premiera “Weekend în pijamale”, o adaptare după farsa “Moumou” de Jean de Letraz, ȋn regia lui Constantin Podu, spectacol oferit de Teatrul de Artă din Deva.

Distribuţia: Mihai Feier, Cristina Lazăr, Vlad Ianuș, Angelica Lisa, Paul Sebastian Popa, Ionuţ Gheorghe, Teodora Voineagu.

Un spectacol despre infidelităţi, decepţii şi răsturnări de situaţii. O comedie captivantă plină de umor, de “mor de dragul tău” şi fantezii spumoase. “In fiecare spectacol încerc să aduc o bucăţică de adevăr. Acest spectacol este mai mult decât o comedie, este un spectacol curat, unde personajele au probleme, au dorinţe, au viaţă”, a declarat regizorul Constantin Podu.

 

punguta cu doi baniDe asemenea, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Sebeş, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, în parteneriat cu Teatrul de Artă din Deva,  îi invită pe cei mai tineri iubitori de teatru din Sebeş la spectacolul interactiv  „Punguţa cu doi bani”, de Ion Creangă, în regia Alexandrei Podu. Spectacolul va avea loc tot luni, 27 februarie 2017, începând cu ora 12.00, la Casa de Cultură din Sebeş.

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti, o babă şi un moş, babă avea o găină şi Moşul un cocoş… Clasica poveste „Punguţa cu doi bani ” va fi interpretată de către voi, dragi copii. Vă invit să deveniţi ACTORI pe scenă, alături de mine şi colegii mei, să dăm viaţă personajelor lui Creangă şi totodată să învăţăm morala acestei poveşti. Semnează, MICUŢA FIFI.”

Distribuţia: Alexandra Podu, Teodora Voineagu, Angelica Lisa, Ionuț Ghiorghe, Mircea Rotaru

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*