27-28 iunie: La Alba Iulia va avea loc o nouă ediție a „Skirt Bike”, cea mai chic paradă de biciclete. Vă așteaptă un weekend plin de „culoare”. PROGRAMUL

skirt bike alba iulia 55Sâmbătă, 27 iunie, Alba Iulia va găzdui o nouă ediție a celei mai chic parade de biciclete, și anume „Skirt Bike Alba Iulia”. Startul paradei se va da la ora 17:00, în Piața Cetății, urmând ca biciciștii să pedaleze prin Cetatea Alba Carolina. Participanții își pot împodobi bicicletele în cele mai inedite moduri. Evenimentul nu se termină aici. În acest an, organizatorii au pregătit și pentru ziua de duminică, 28 iunie, o plimbare de neuitat. De la ora 16:00, se va pedala pe „Transalpina de Mamut” și totul se va încheia cu cel mai vesel picnic din oraș. De asemenea, organizatorii promit o mulțime de surprize.

SkirtBike este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din România și o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

Afis Skirt Bike 2015„Pentru noi, SkirtBike înseamnă comunitate, prietenie, bucurie, libertate, femei, biciclete, tradiție, fuste, eleganță, cultură, transport alternativ, urban. Un mix de cuvinte care dau definiția celor 3 ani de eleganță pe două roți, în care am promovat împreună bicicleta în rândul femeilor. Prin acest eveniment se dorește promovarea voluntariatului, combaterea obezității și a excesului de greutate în rândul tinerilor printr-un stil de viață sănătos”, spun organizatorii evenimentului.

Programul SkirtBike Alba Iulia ediția a III-a:

Sâmbătă 27 iunie – Cea mai chic paradă a bicicletelor

17:00 – Întâlnire în Piața Cetății, în fața Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, unde se vor împărți kiturile de participare pregătite de organizatori

17:20 – Deschiderea evenimentului

17:30 – START cea mai chic paradă a bicicletelor. Dress code: cât mai colorat.

18:30 – FINISH paradă la Framm’s – socializare, hidratare și concluzii

  • Se vor purta discutii impreună cu lectorii privind importanța sănătății, sportului și recreării în rândul tinerilor, precum și implicarea în acțiuni de voluntariat;
  • Se va organiza o tombolă cu premii oferite de sponsori și parteneri;

Duminică 28 iunie – Cel mai vesel picnic din oraș

16:00 – Parcul Dendrologic, se va pedala pe „Transalpina de Mamut, iar tura se va încheia cu cel mai vesel picnic din oraş și un atelier de reparații biciclete. Se vor continua discuțiile privind alimentația sănătoasă, combaterea excesului de greutate și obezitatea în rândul tinerilor. Este recomandat să aveți cu voi și o păturică, fiind vorba despre o ieșire în aer liber.

SkirtBike Alba Iulia este un eveniment care, prin activitățile propuse, încurajează voluntariatul în rândul tinerilor, precum și promovarea unor politici privind sănătatea, sportul și recrearea în rândul tinerilor, a femeilor și mamelor, care constituie cel mai bun exemplu pentru copii lor și care au o capacitate de influență considerabilă în acțiunile întreprinse de aceștia.

SkirtBike Alba Iulia promovează și susține ciclismul ca stil de viață, printr-un eveniment de anvergură accesibil publicului larg.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*