26 septembrie: „Copilarie, cântec şi lumină”, un spectacol literar-muzical-coregrafic organizat de Palatul Copiilor la Alba Mall

spectacol copiiVineri, 26 septembrie, cu ocazia începutului de an şcolar 2014-2015, la Alba Mall va avea loc un spectacol literar-muzical-coregrafic intitulat „Copilarie, cântec şi lumină”, organizat de Palatul Copiilor Alba Iulia.

În scenă vor evolua interpreţi de muzica folk, muzică usoaraă, scenete umoristice si dans modern. Spectacolul beneficiază şi de dans modern datorită colaborării cu scoala particulară de dans Chirilă.

Activităţile propriu-zise, din Palat şi Cluburile Copiilor din judeţul Alba, încep din 1 octombrie în functie de orarul stabilit împreuna cu părinţii si copiii. Înscrierile continuă si după data de 1 octombrie pănă la completarea grupelor, atât la secretariatul unităţii cât şi la fiecare conducător de cerc în parte şi se fac la sediul din Centru, str. Decebal, nr.23 sau sediul din Cetate, str. Militari, nr. 1, în fiecare zi, între orele 9-16, de luni până vineri.

La Cluburile Copiilor din judeţ înscrierile se fac zilnic între orele 9-13 în fiecare oraş în parte: Aiud, Blaj, Câmpni, Cugir, Ocna-Mures, Sebes.

Palatul Copiilor mulţumeşte conducerii Alba Mall pentru găzduirea în holul central a spectacolului dedicate începerii noului an şcolar pentru activităţi non-formale, dar şi pentru frumoasa colaborare care s-a stabilit cu timpul între noi.

Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi cu drag atât la spectacolul de deschidere, cât şi la activităţile din Palat şi Cluburi!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21786 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*