26 martie: Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu într-un super concert la Pub 13 din Alba Iulia

cristi minculescuÎn data de 26 martie, Cristi Minculescu, fosta voce a binecunoscutei trupe Iris, revine în concert la Alba Iulia. De această dată, artistul va concerta alături de fostul său coleg Nuțu Olteanu. Publicul va avea ocazia să reasculte piese cunoscute și îndrăgite din repertoriul mai vechi al celor doi artiști, dar si cover-uri ale unor piese celebre aparținând unor trupe  de talie mondială.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinsțentele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Nuțu Olteanu, fondator al formației Iris, compozitor și chitarist solo în epoca de glorie din anii ’80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, dar a avut apariții și pe scenele din România, ca „guest musician”, alături de Holograf.

concert cristi minculescuRepertoriul reunește piese consacrate de trupa Iris și reașteptate de fani – „Trenul fără nas”, „Pe ape”, „Doar pentru voi”, „Lumina zilei”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Cei ce vor fi”, „Baby”. Totodată fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake și Led Zeppelin.

În proiectul cu Minculescu, Nuţu Olteanu a adus doi muzicieni suedezi, cu care colaborează în mod constant: Anders Diephuis şi Ken Sundberg.

Concertul va avea loc de la orele 21:00, la Restaurantul Medieval Pub 13 din Alba Iulia. Prețul unui bilet este de 40 de lei.

*Biletele vândute până acum rămân valabile.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*