26 iunie: Comedia de excepție „Amanta”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

comedia amantaMagda Catone, Ilinca Goia, Armand Calotă, Marius Rizea sunt alte nume care se adugă galeriei cuprinse în proiectul „Vinerea Vin Valorile”. Vineri 26 iunie, albaiulienii sunt așteptați să vadă spectacolul „Amanta”, adaptare după „Încurcă lume” de A.D. Hertz, în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă).

Este un proiect de suflet al actorului Teatrului Național din București, Armand Calotă – care împlinește astfel ultima dorință a mătușii sale, marea actriță a teatrului românesc, Elvira Godeanu – punerea în scenă a acestei comedii savuroase în care actrița și-ar fi dorit să joace rolul titular.

Comedia „Amanta”, o adaptare dupa celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate în numeroase filme și piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) și Armand Calotă (Emil Strambuleanu). O distribuție exceptională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Apulum SA, Alba Iulia. Biletele se pot achiziționa de la agenția Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23593 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*