25 aprilie: O nouă ediție a paradei „Green Fashion Show”, la Alba Iulia. Evenimentul se va încheia cu un concert susținut de SHIFT

Miercuri 25 aprilie începând cu ora 17.00 la Alba Mall, Alba Iulia se va desfășura cea de-a IX-a ediție a paradei „Green Fashion Show” care marchează finalul Campaniei „eCOol” 2018, o inițiativă care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de necesitatea protejării mediului înconjurător.

Evenimentul va reuni sute de elevi de la licee din județul Alba care vor aduce pe scenă ținute vestimentare inedite, realizate din materiale reciclabile.

Tinerii vor avea ocazia să câștige unul din multele premii oferite de organizatori: eco-excursia, bilete la Festivalul Internațional de Teatru Povești din Alba Iulia, portofolii de modă. Anul acesta mulțumită partenerului evenimentului – ”Teatrul de păpuși Prichindel Alba Iulia”, un aspect inedit îl reprezintă faptul că 5 dintre cei mai buni designeri vor putea câștiga câte un loc la atelierul de scenografie ”Identitate” din cadrul Festivalului de Teatru Povești.

Parada eco se va încheia cu un concert susținut de SHIFT.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*