24 noiembrie: Mike Godoroja& Blue Spirit, live la Sebeș. Evenimentul are loc la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Intrarea este liberă!

mike-godorojaPrimăria şi Consiliul Local al Municipiului Sebeş, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş vă invită joi, 24 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00, la un concert live de excepţie, susţinut de MikeGodoroja & Blue Spirit, pe scena centrului cultural. Spectacolul spune o poveste despre blues şi rock, country, jazz şi muzică progresivă puse în valoare de instrumentele expresive şi inedite (banjo, mandolina, dulcimer, slide guitar, bouzouki, kazoo etc) şi claviaturi din perioada de aur a rock-ului şi blues-ului, care creează sonorităţi vintage-moderne (orga Hammond a lui Jon Lord sau Keith Emerson, orgaVox Continental a lui Ray Manzarek (The Doors), clavinetul D6 pe care l-a facut celebru Stevie Wonder sau pianul Fender Rhodes al lui Chick Corea). Pe scena vor dialoga doua generaţii de artişti: Mike Godoroja şi Othello (Florentin Milcoff), parteneri artistici de o viaţă, la care se adaugă toboşarul Dan Socheri, care aduce substanţa şi nota legendară a muzicii rock-blues a anilor 70 şi garda tânără alcătuită din ghitaristul Alin Paun, basistul Andrei Iorga şi sound-designer-ul Henry Demi, poli-instrumentişti şi exploratori ai teritoriilor muzicale actuale.

Mike Godoroja & Blue Spirit s-au impus pe scena românească prin blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country şi tradiţionale modele româneşti, prin colaborarea cu alţi artişti importanţi ca Iris sau Felicia Filip şi prin inspiraţia cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, în care spectatorul este invitat să participe direct la poveste.  “Suntem onoraţi să cântăm la Sebeş. Vă promitem o seară cu dragoste de muzică şi de oameni şi vă rugăm să aveţi o viaţă frumoasă!” ne-a declarat Mike Godoroja, parafrazând una dintre celebrele lor melodii.

Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio şi televiziune dedicate muzicii şi artiştilor, fiind şi producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer. Avem plăcerea de a vă invita la un spectacol unic, pe care îl găzduim la Sebeş, ca un cadou din partea autorităţilor publice locale şi al Centrului Cultural „Lucian Blaga”, pentru toţi care iubesc muzica, în manifestarea sa inedită şi liberă. Avem convingerea că veţi accepta provocarea  lansată de Mike Godoroja & Blue Spirit, care pledează pentru sunetul îndrăzneţ al jazz-ului, hoinărind în căutarea frumosului din viaţă. Vă reamintim că intrarea este liberă.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19738 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*