24 noiembrie, la Alba Iulia: Cele mai performante companii din județ se reunesc la Topul Firmelor

Camera de Comerț si Industrie este, și va ramâne în continuare, singurul brand al mediului de afaceri, care prin aceste trei cuvinte, se regăsește peste tot pe această planetă. Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală.

Ajuns la ediția a XXIV-a, Topul Firmelor pentru anul 2016 reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar constituie și un prilej de sărbătoare pentru agenții economici, premiați pentru rezultatele de excepție pe anul 2016.

Camera de Comerț Alba va premia cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

„Topul Firmelor este o lucrare amplă, o lucrare care se bazează pe foarte mulți indicatori economici și reprezintă o carte de vizită, din punct de vedere economic, a județului Alba. Clasamentul județean din acest an cuprinde 1713 de agenți economici,  respectiv: 46 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 352 Industrie, 141 Agricultură, Silvicultură, Pescuit, 141 Construcții, 450 Servicii și 491 Comerț și 92 Turism. De asemenea, reamintim ca in Topul Național, din județul nostru, 144 de companii au ocupat locul 1-10 cu o cifra de afaceri de 1.557.385.928,07 EURO, dintre care 63 sunt pe locurile 1-3”, a declarat Corneliu Orzea, Președintele CCI Alba.

În cadrul evenimentului de pe data de 24 noiembrie 2017, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2016”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1700 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Pentru cei interesați de locul pe care îl ocupă compania pe care o administrează, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon/fax: 0258 811 772 sau pe adresa de e-mail: cciaalba@cciaalba.ro.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19953 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*