24-26 martie: La Alba Iulia este în desfășurare o nouă ediție a Târgului Grădinarului. Evenimentul are loc pe latura de vest a Cetății Alba Carolina

targul gradinarului 47Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Grupurile de acţiune locală Pe Mureş şi Pe Târnave, Ţara Secaşelor Alba-Sibiu şi Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare organizează, în perioada 24-26 martie 2017, evenimentul devenit deja tradiție pentru fiecare început de primavară, Târgul Grădinarului, care se va desfășura în Alba Iulia, pe latura de vest a Cetății Alba Carolina, între orele 10-18.

Evenimentul este unul de promovare a producătorilor locali din domeniul cultivării florilor, arbuștilor, pomilor fructiferi și a plantelor decorative și este dedicat tuturor iubitorilor grădinăritului, profesioniști sau amatori.

targul gradinarului 23Pentru editia din acest an, producatorii din judetul Alba, care si-au anunțat prezența la acest eveniment vor expune seminţe de flori şi legume, bulbi şi butaşi de trandafiri si vita de vie, flori, plante decorative, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali. De asemenea, cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului noutăți din domeniul uneltelor şi echipamentelor pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, etc.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, specialiști în domeniu vor veni în sprijinul celor interesati de grădinărit, cu demonstratii și sfaturi practice, legate de plantarea şi tăierea pomilor fructiferi și a trandafirilor, de tunderea arbuștilor ornamentali, de întreținerea gazonului și soluții de amenajare a spațiilor.

targul gradinarului 2017Pentru vizitatori, organizatorii au pregătit un program de activități practice din care aceștia pot desfășura activități handmade prin care își dezvoltă îndemânarea și în același timp creativitatea, în domeniul florilor.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt Toskana Garten şi Grădinarul Tău. Parteneri media: Practic Idei pentru casa, grădină și apartament, Casa și gradina.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19084 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*