23 martie: Eveniment caritabil pentru Beatrice Susan, o tânără artistă din Sebeș. „Din inimă, pentru o inimă.”

Vine o vreme când oamenii cu suflet mare au nevoie de susținerea semenilor lor cu suflet la fel de mare. Iar acel moment poate fi oricând, pentru oricare dintre noi.

Pentru Beatrice Susan, o tânără artistă de doar 18 ani, acel moment este acum. În curând, pictorița care a uimit încă din copilărie cu talentul său, va avea o intervenție chirurgicală la inimă, o operație complicată pentru care este nevoie și de o sumă de bani, ce depășește posibilitățile financiare ale familiei sale. Familie care, la rândul său, s-a implicat în numeroase acțiuni caritabile pentru alte persoane care au avut nevoie de un ajutor, într-un moment de cumpănă al vieții lor.

Aflând de la membrii Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei Sebeș, despre încercarea din viața acestei tinere, foarte iubită și apreciată de toți cei care o cunosc, echipa Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia și Asociația Națională de Turism Rural Ecologic și Cultural (ANTREC) Filiala Alba au decis să lucreze împreună pentru a reuși să strângă banii necesari pentru ca operația să poată fi făcută în cele mai bune condiții.

Vă așteptăm pe toți cei care doriți să veniți în sprijinul tinerei artiste vineri, 23 martie 2018, de la ora 18, la sediul Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia, din strada Gladiolelor, nr. 3A. Va fi un eveniment în care muzica folk ne va vorbi despre frumusețea vieții, prin vocile interpreților Corina Ofelia Corpodean și Daniel Avram, acompaniați de chitarele care devin atât de sensibile în mâinile lor magice.

Vă invităm, apoi, să luați unul sau mai multe obiecte de artă sau decorative, pe care le puteți primi cadou în schimbul unor donații. O parte dintre obiecte au fost realizate în cadrul atelierelor ”Produs din suflet pentru comunitate”, de către beneficiarii și voluntarii Centrului de Resurse ”Academia Doamnelor” al Primăriei Alba Iulia, împreună cu toți cei care au dorit să se alăture, dăruind din timpul și priceperea lor, acestei cauze. Spre bucuria noastră, atelierul a fost plin și vă mulțumim tuturor celor care ați participat la pregătirea obiectelor.

Un număr important de obiecte de artă și decorative au fost donate de artiști și iubitori de artă din toată țara, prieteni ai Asociației ARTTRAD Valea Frumoasei Sebeș. Sunt multe tablouri foarte frumoase, dar și alte obiecte de artă, care pot constitui un cadou perfect pentru casa oricui și care, în același timp, contribuie la salvarea unei inimi tinere și sensibile.

Donații se pot face și în contul: IBAN RO28BRDE010SV43694280100 deschis pe numele tatălui Susan Dorică, la BRD.

Vă așteptăm cu mult drag, alături de noi!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*