23 august: Nu ratați competiția „Șureanu Mountain Race”. Vă așteaptă trasee superbe

Harta traseu - Sureanu Mountain RaceDacă iubești natura și vrei să alergi pe cele mai rustice drumuri de munte, vino în 23 august (sâmbătă) la competiția de alergare montană Șureanu Mountain Race, cu premii în bani și obiecte, din cadrul Șureanu Mountain Festival! Fii primul care descoperă superbele trasee de alergare din Munții Șureanu și, mai ales, fii primul care ia parte la ceea ce va fi, pe viitor, cel mai mare concurs de alergare montană din țară!

Important de știut e faptul că Șureanu Mountain Race urma să aibă loc în 16 august, însă din motive obiective a fost reprogramată pe 23 august. Așadar ia-ți cortul, cheamă-ți prietenii și urcă la Șureanu, pentru o porție zdravănă de sănătate și efort!

Data și ora concursului: 23 august, ora 12.00

Înscrierea în concurs: gratuită, la centrul de informare din curtea Hotelului „Sf. Petru”, Poarta Raiului. Centrul de informare va funcționa între 21 – 23 august 2014.

Sureanu Mountain RaceTraseul de alergare: plecare Poarta Raiului – bază Domeniul Schiabil Șureanu – Aprés-ski Ada – Iezerul Șureanu – Cabana Șureanu – sosire Poarta Raiului

Traseul va fi publicat și pe www.insport.ro, www.maraton.info.ro, www.runmap.ro

Lungimea traseului: 8 km

Elevația traseului (minim, maxim): 1.569 m; 1.864 m

Diferență de nivel: maxim 350 m

Categorii în cadrul concursului:

1) juniori cu vârste de maxim 16 ani

2) bărbați cu vârste între 16 și 35 ani

3) bărbați cu vârste peste 35 ani

4) femei cu vârste între 16 și 35 ani

5) femei cu vârste peste 35 ani

Spații de cazare: Hotel „Sf. Petru”, Pensiunea „Șureanu”, Pensiunea „Bellamy”, Cabana „Nuța” și la cabanele din Poarta Raiului și Luncile Prigoanei (detalii pe www.schisureanu.ro)

Zonă de campare: Poarta Raiului

Parcare: la Hotelul „Sf. Petru” și în zona Poarta Raiului

Acces spre Poarta Raiului: începe din Sebeș, pe șoseaua Transalpina (DN 67 C), care este deschisă până la barajul Oașa. Când ajungi la baraj, faci dreapta pe drumul neasfaltat (DJ 704) și vei trece pe lângă mănăstirea Oașa, prin Luncile Prigoanei și vei ajunge, apoi, în Poarta Raiului. Distanță totală față de Sebeș: 78 km. Atenție, drumul este accidentat de la barajul Oașa până la Poarta Raiului și poate pune probleme mașinilor cu gardă joasă.

Coordonate GPS pentru Poarta Raiului: 45.345891, 23.313529

Detalii suplimentare:

0258 777 092 recepția Hotelului „Sf. Petru”, Poarta Raiului

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21775 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*