23-24 aprilie: Ziua Porților Deschise la Kronospan Sebeș

miting protest sebes 77Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, organizează Zilele Porților Deschise, eveniment care oferă sebeșenilor ocazia de a cunoaște îndeaproape activitatea fabricii.

“Îi așteptăm cu porțile deschise pe toți cei care vor să știe mai multe despre noi, despre produsele noastre, unde se folosesc, care este utilitatea lor și așa mai departe. Sunt lucruri importante și sunt sigur că vor găsi extrem de interesantă această vizită, iar noi le stăm la dispoziție cu răspunsuri și un tur complet al fabricii. Toți membrii comunității sunt bineveniți să vadă ce înseamnă cu adevărat și cum se desfășoară activitatea fabricii de la Sebeș”, a declarat Adrian Băcilă, directorul de producție al Kronospan Sebeș.

Vizitatorii vor avea acces în fabrică în zilele de joi și vineri, respectiv 23 și 24 aprilie, pentru fiecare tur fiind rezervată o oră. Cei care vor să vadă fabrica joi trebuie să știe că tururile încep la orele 14.00, 15.00 și 16.00, iar pentru ziua de vineri sunt programate vizite cu începere de la orele 12.00, 13.00, 15.00, 16.00 și 17.00. Indiferent de ora aleasă pentru efectuarea vizitei, accesul în fabrică se face cu minimum 20 de minute înainte, pentru a putea fi întreprinse toate formalitățile necesare. Fiecare tur va fi condus de un ghid care va explica în detaliu tot ce ține de activitatea Kronospan Sebeș și va răspunde la întrebările celor prezenți.

Itinerariul va include instalația de formaldehidă existentă, noua instalație de formaldehidă, rezervoarele de metanol, depozitul de lemn sau zona de producție a plăcilor de PAL. De-a lungul celor două zile ale Porților Deschise sunt așteptați peste 200 de sebeșeni și locuitori ai localităților învecinate, precum și reprezentanți ai presei, dar și elevi care vor putea afla mai multe lucruri despre prelucrarea lemnului. “Toate aceste informații vor fi explicate într-un limbaj clar, concis, pe înțelesul tuturor, principalul nostru obiectiv fiind acela de a prezenta într-un mod foarte accesibil o serie de date care, în mod normal, au un caracter tehnic și destul de ermetic pentru cei care nu sunt familiarizați cu domeniul”, a adăugat Adrian Băcilă.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22003 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*