22-24 iunie: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. “Vocile României”, concert extraordinar Vladimir Cosma și musicalul „Mamma Mia!”

În anul centenar, se întâmplă iar: mai mult sunet, mai multă culoare, într-o sărbătoare și mai mare. Sunteți așteptați, din 22 până în 24 iunie 2018, în Piața Cetății din Alba Iulia, la Sărbătoarea Muzicii! Un eveniment marca Primăria Alba Iulia, susținut de Staropramen.

Programul evenimentului!

Vineri, 22 iunie 2018

Ora 21.00 – Concert “Vocile României”: Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Ana Munteanu, Cristina Bălan. Acompaniază: „Special Guest Orchestra”

Sâmbătă, 23 iunie 2018

Ora 20.00 – Concert extraordinar Vladimir Cosma împreună cu Orchestra și Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” din Cluj Napoca. Soliști: Irina Baianț, Marius Preda, Greg Zlap, Cezar Cazanoi, Emil Bâzgă, Eugen Tegu, Laurențiu Zmău, Rafael Butaru, Hervé Noirot.

Duminică, 24 iunie 2018

Ora 21.00- Musicalul „Mamma Mia!” cu: Mirela Vaida, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Sebastian Seredinchi, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota (Jazzy Jo), Ana Munteanu. Dirijor: Daniel Jinga

Oameni care cred în muzică, trăiesc prin muzică si respiră muzică se întâlnesc cu oamenii care savurează muzica. La o nouă ediție a Sărbătorii Muzicii, în Cetatea Alba Carolina!

Câștigătorii Vocii României  urcă pe scenă să-ți arate de ce au câștigat și de ce i-ai apreciat. O seară de neuitat, în prima seară de la Sărbătoarea Muzicii! 

Vladimir Cosma împreună cu orchestra și corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca.  Cel mai prolific dirijor si compozitor român actual, alături de 170 de muzicieni,  te așteaptă la un regal artistic. Muzică de film, sute de coloane sonore compuse, mii de concerte, zeci de premii și discuri de aur sau platină… cifrele îl definesc însă prea puțin pe Vladimir Cosma. Pentru că el nu doar compune muzică, el respiră muzică. El este muzica! Spectacolul include piesele muzicale ce au înnobilat cinematografia mondială și au dus inspirația muzicii românești în întreaga lume. 

Musicalul “Mamma Mia!” a cucerit Broadway-ul și toată planeta. Acum este montat în România și cântat în română de cele mai bune voci românești. 60 de milioane de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit, de-a lungul anilor, de această mega producție: povestea și muzica din “Mamma Mia!”.  Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen și multe alte hituri ABBA, pe care toți le știu și le îndrăgesc, fac din acest musical-fenomen o sărbătoare a iubirii, a familiei și a prieteniei. O mamă. O fiică. Trei posibilități. Și un drum de neuitat către altar! După lansarea musicalului la București în 24 mai, extraordinara producție românească vine la Alba Iulia! Muzica și dansul exploziv sunt elementele ce fac din „Mamma Mia!” un spectacol minunat.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23626 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*