21 mai: Asociația Pakiv România va organiza Conferința Internațională de promovare a rețelei profesionale

pakivAsociația Pakiv România organizează în data de 21 mai, începând cu orele 11.30, la Hotel Parc din Alba Iulia, Conferința internațională de promovare a rețelei profesionale înființate în cadrul proiectului „ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”.

Evenimentul are ca scop prezentarea rețelei profesionale înființate pentru a susține noile afaceri create de antreprenorii instruiți în cadrul proiectului. În această rețea antreprenorii vor avea acces la un website www.sansamea.com, un portal video și o bursă de mărfuri prin care își vor putea promova produsele și serviciile noilor afaceri.

La eveniment sunt așteptate să participe peste 100 de persoane: antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor publice din trei regiuni de dezvoltare – Centru, Nord Est și Nord Vest, reprezentanți ai societății civile, precum și experți din Grecia.

Rețeaua profesională cuprinde cele 60 de noi afaceri înființate în diverse domenii de activitate. Noii antreprenori au participat la trei întâlniri regionale desfășurate la Baia Mare, Botoșani și Alba Iulia, precum și o întâlnire cu toți antreprenorii derulată la Alba Iulia, în care au discutat despre facilitățile oferite de rețea în dezvoltarea afacerilor. În cursul lunii aprilie 2013, 14 antreprenori au participat, timp de trei zile, în Grecia, la un schimb de experiență în domeniul micilor afaceri și rețelelor profesionale cu experții eleni care au înființat rețele profesionale similare.

Conferința Internațională de promovare a rețelei profesionale se desfășoară în cadrul proiectului „ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”, proiect cofinanțat din Fondul Social european prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16222 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*