21 iunie: Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat în localităţile Blaj, Petrisat şi Tiur

Pentru cuplarea unei conducte noi la sistemul de distribuţie, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 21 iunie 2018, începând cu ora 09.00, în localităţile Blaj, Petrisat şi Tiur din judeţul Alba. 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în finalizarea acestor lucrări.

Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţii al Delgaz Grid care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de circa 2,7 kilometri, pe un număr de 5 străzi din municipiul Blaj. În valoare de aproape 800.000 lei, investiţia are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. Finalizarea lucrărilor este estimată pentru finalul lunii iunie 2018.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21769 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*