20 octombrie: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, la Alba Iulia. Cei fără loc de muncă iau contact cu angajatorii

Agenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează,  în data de 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.  Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 10.00.

La această acţiune sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel care doresc să se încadreze, accesul fiind liber tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Absolvenții vor avea posibilitatea de a lua contact cu angajatorii și vor putea afla de la reprezentanții Agenţiei  Judeţene pentru  Ocuparea  Forţei de Muncă Alba despre noile modificări legislative în domeniu și oportunitățile de ocupare precum şi măsurile active de care beneficiază persoanele care îşi caută un loc de muncă, dar şi angajatorii.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, Nr. 10B, Bl. „Columna” – tel. 0258 831137, fax: 0258 811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22033 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*