20 mai: Spectacol aniversar „11 Ani cu Skepsis” la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

11 ani cu skepsisGrupul Skepsis va susține spectacolul aniversar „11 Ani cu Skepsis”, care va avea loc luni, 20 mai, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, punctând 11 ani de la înfiinţarea trupei de teatru şi umor. Seara va fi deschisă de un moment liric de către Ioan Adrian Popa, după care va urma prezentarea piesei de teatru „Bătrânei sau Tinerei?” – un spectacol inedit, Comedia dell Arte, cu un un umor spumos şi aspecte interactive. Spectacolul este produs în urma unei colaborări de excepţie prin care grupul a fost iniţiat în abordarea acestui gen de către dl. Regizor Eugen Stroe Nacht (Israel), în urma unui proiect desfăşurat în această primăvară.

Biletele, în valoare de 5 ron, se pot găsi la secretariatul Casei de Cultură a Stundenţilor Alba Iulia, începând de vineri 17 mai sau la intrare, evenimentul încadrându-se în acţiunea de strângere de fonduri destinată înfiinţării Teatrului Comunitar Skepsis.

Un prim spectacol Comedia dell Arte (Tatăl-Fantomă) va fi prezentat publicului sâmbătă, 18 mai, ca preambul la Noaptea Muzeelor, începând cu ora 17.00, în faţa Sălii Unirii.

Mulţumim partenerilor noştri care ne susţin în eforturile noastre: Fundaţia Inter-Art Aiud, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Universitatea „1 decembrie 1918” Alba Iulia.

Mulţumim sponsorilor generoşi, care au finanţat proiectele derulate de Asociaţia Grupul Skepsis: S:C. Max Technique S.R.L.; Compania Supremia Grup, S.C. Tiporex S.R.L, Restaurantul Steak House; S.C. Design Revolution S.R.L.;

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*