20-31 martie: Lifestyle, hobby și relaxare pentru clientele Alba Mall. Sunt implicați cei mai importanți actori locali din domeniile SPA și fitness

alba mallAlba Mall continuă seria celor 10 provocări sportive, câte una pentru fiecare an din existența plină de dinamism și energie a celui mai mare centru comercial din județul Alba.

Dupa simultanul de șah cu maestrul Mihnea Costachi, pentru că este luna martie, nu putem vorbi decât despre doamne și domnisoare, alături de urări, flori, mărțișoare și… provocare la mișcare. Perioada cuprinsă între 20 și 31 martie este un veritabil amestec de lifestyle, hobby și relaxare pentru absolut toate clientele Alba Mall, cărora le-am pregătit o doză de energie și relxare. Două event-uri susținute de cei mai importanți actori locali din domeniile SPA și fitness: Zen Gym și Allegria Resort.

Din 20 până-n 31 martie, în Alba Mall celebrăm femeia și frumusețea ei. Doamnele care mizează pe noile colecții și cumpară orice, din orice magazin Alba Mall, pot câțtiga zeci de vouchere la ALLEGRIA Resort & Spa. completând taloanele oferite de către partenerii Alba Mall, iar apoi depunându-le în urna aflată în zona principală a atriumului.

mall albaIar pe 25 martie, de la ora 12.00, vorbim de performanță, într-o sesiune de fitness intensiv marca ZenGym cu instructor Larisa Balea. Cele mai implicate 10 doamne și domnișoare se aleg cu câte un voucher de intrare gratuită la Zen Gym.

Get IN, work OUT, It’s Fun ‘n Fit 4 all
Exclusiv in Alba Mall – shopping mall inclusive.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16008 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*