În 2 mai, la Muzeul Principia, se va dezbate despre tineri, comunitate și România

Muzeul Principia din Alba Iulia va găzdui miercuri, 2 mai 2018, începând cu orele 12.00, un eveniment axat pe problematica tinerilor.

“Tineri, comunitate, România” se vrea o dezbatere la care să participe toți cei care vor să dea voce gândurilor și ideilor privind, pe de o parte, asumarea unor roluri de către tineri la nivel local și național, iar pe de altă parte, misiunea pe care decidenții locali și naționali o au în ceea ce privește realizarea unor strategii eficace pentru construirea unui viitor pentru tineri și pentru noi toți așa cum ni-l dorim.

Cetățeni din comunitate, grupuri de inițiativă, organizații neguvernamentale, companii, instituții publice și mass-media pot participa la o discuție interactivă și constructivă care să contribuie la un demers din care comunitatea și tinerii ei au de câștigat.

Evenimentul face parte din suita de manifestări organizate cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului și este realizat la inițiativa Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba și Clubul Sportiv „Unirea” Alba Iulia, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului. Manifestările se bucură de susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia, Inspectoratului Școlar Judeţean Alba, Instituției Prefectului – Județul Alba, Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Consiliului Județean Alba și Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*