19 aprilie: La Alba Iulia are loc seminarul „Lean for Small Business”. Oportunitate pentru managerii de companii!

În cadrul seminarului „Lean for Small Business”, care se va desfășura în 19 aprilie 2018, la Hotel Transilvania din Alba Iulia, vor fi abordate subiecte strâns legate de dezvoltarea unei firme, cum ar fi, spre exemplu, productivitatea, profitabilitatea și resursa umană.

“Productivitatea unei companii depinde de eficiența și productivitatea sistemului de management. Cu cât acest sistem este mai coerent și transparent, cu atât productivitatea firmei va fi mai bună”, ne-a declarat Adrian Oprea, organizatorul seminarului de la Alba Iulia, din postura domniei sale de consultant și trainer pe probleme de productivitate

Lean management reprezintă cel mai avansat sistem de management, folosit de toate companiile multinaționale, în special cele din industria automotive. Din acest motiv, costurile lor de producție sunt minime. Directorii executivi ai acestor companii sunt la curent, în permanență, cu sistemele moderne de management și știu că doar aplicând principiile și metodele LEAN, firmele pe care le conduc pot avea rezultatele financiare dorite.

Seminarul „Lean for Small Business” de la Alba Iulia (http://avoleanconsulting.ro/lean-for-small-business/) este dedicat companiilor mici și mijlocii care urmăresc, cu adevărat, să se dezvolte și înțeleg că schimbarea trebuie făcută nu numai în tehnologie ci și, în special, în latura managerială a firmei.

Pentru că se apropie Paștele, acest seminar este CADOUL nostru de sărbători pentru antreprenorii care aleg să-și dezvolte compania folosind un sistem modern și performant de management. La acest seminar sunt disponibile doar  30 de locuri iar  pentru inscrieri puteți accesa adresa http://avoleanconsulting.ro/lean-for-small-business/., a mai precizat Adrian Oprea.

Adrian Oprea/AVO Lean Consulting, este inginer TCM și MBA și are o vastă experiență de lucru, atât în Europa (România, Polonia, Suedia), cât și în afara Europei, în Japonia și Arabia Saudită. A învățat principiile Lean în Japonia, de la Toyota, firma de unde a pornit și s-a dezvoltat sistemul lean. Din anul 2009, este consultant și trainer pe probleme de productivitate, clienții săi înregistrând rezultate extraordinare într-un timp scurt. În tot acest timp, Adrian a dezvoltat un sistem de lucru care garantează atingerea rezultatelor dorite. Sistemul imlementat de el a fost testat cu succes la mai multe firme din diverse domenii (automotive și non-automotive), rezultatele depășind țintele inițiale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*