19-21 octombrie: O nouă ediţie a conferinţei de securitate cibernetică „INFOSEC UAB”, la Alba Iulia

În perioada 19 octombrie – 21 octombrie 2018, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită să participaţi la cea de a patra ediţie a conferinţei de securitate cibernetică „INFOSEC UAB”, destinată formării unei culturi de securitate informatică, precum şi conştientizării riscurilor şi ameninţărilor derivate din activităţile desfăşurate în spaţiul cibernetic şi cunoaşterii modului de prevenire şi contracarare a acestora. Conferinţa se adresează atât studenţilor cât şi mediului de afaceri/instituţiilor publice.

Manifestarea ştiinţifică se înscrie în cadrul demersurilor pe care Universitatea le întreprinde pe linia promovării şi creşterii vizibilităţii instituţionale, având ca repere concrete stimularea cercetării ştiinţifice în rândul tinerilor, promovarea culturii de securitate la nivelul instiţutiilor de drept public/privat şi dezvoltarea unui mecanism de cooperare între aceste instituţii şi segmentul de cercetare-dezvoltare.

Vă adresăm rugămintea să diseminaţi, în cadrul compartimentului specializat de informatică, aspectele prezentate, în scopul participării responsabililor cu securitatea reţelelor de calculatoare la acest eveniment.

Pentru înscriere, am dezvoltat un mecanism de înregistrare, pe care-l găsiți pe site-ul conferinţei, https://openthreat.ro. Conferința se desfășoară în Amfiteatrul A9 al Universității, după programul disponibil pe același site.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*