18 august: Denisa Moga cântă, din nou, ACASĂ! Recital al artistei în deschiderea concertelor Feli, Smiley și The Motans. La Zilele Municipiului Sebeș!

Între 16 şi 19 august 2018, locuitorii Sebeşului, precum şi oaspeţii urbei, sunt invitaţi să participe la „Zilele Municipiului”, ediţia 2018, eveniment găzduit (PROGRAMUL  complet aici), în mare parte, la fel ca și în anul precedent, în Parcul Arini. Nume mari din industria muzicală românească vor concerta în fața miilor de oameni care sunt așteptați să se bucure de momente mai mult decât speciale. Denisa Moga, tânara din Sebeș care, în ultima perioadă, a colaborat cu case importante de discuri din România și a fost prezentă la majoritatea televiziunilor naționale pentru a-i fi promovate piesele va susține un recital, sâmbătă, 18 august 2018, în jurul orei 19.00, din postura onorantă de a-i preceda, pe scenă, pe Feli, Smiley și The Motans.

“Fiecare invitație de a cânta acasă mă face fericită. Fiecare zâmbet și emoție mă aduc și mai aproape de voi. Vă mulțumesc, încă de pe acum, pentru că mă primiți în inimile voastre! Vă aștept, cu drag, sâmbătă, în jurul orei 19.00, să ne distrăm împreună la “ Zilele Sebeșului”, a transmis artista.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18860 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*