(+18) 5 motive pentru care ar trebui să folosești jucării sexuale cu partenerul de viață

Mircea Trifu

Să ai o jucărie sexuală nu mai este nimic nou în prezent și cu siguranță nu mai este un lucru de care ar trebui să te rușinezi. Atunci când vine vorba despre relația amoroasă, există anumite momente când persoanele nu mai acordă suficientă atenție atracției fizice din viața lor. Dacă doar te-ai gândit la achiziționarea unei jucării sexuale, însă nu ești convinsă de acest lucru, citește în continuare articolul!

Iată 5 motive pentru care ar trebui să folosești o jucărie sexuală cu partenerul de viață:

 

  • Fără presiuni pentru partenerul tău

 

Fără să conteze timpul pe care îl ai de când ești alături de partenerul tău, plăcerea pe care o poți obține cu o jucărie sexuală este complet diferită de ce îți poate oferi acesta. Aducând alături de voi în dormitor astfel de accesorii, o să-l elibereze pe prietenul tău de presiuni atunci când vine vorba de obținerea orgasmului. Sexul va fi mai relaxant și mai intens, așa cum ar trebui să fie pentru amândoi.

 

  • Ai mai multe șanse să ai un orgasm multiplu

 

Odată ce ai scăpat de presiuni, atât ale tale cât și ale partenerului, este timpul să te obișnuiești cu gândul că nu numai că vei avea orgasm, dar poți obține mai ușor chiar și unul multiplu. Este demonstrat științific că vibratoarele sporesc plăcerea, așa că te poți bucura împreună cu iubitul tău de momente intense în pat.

 

  • Explorează fără să îți fie rușine

 

Experimentând noi tărâmuri în apropierea intimă cu partenerul de viață nu numai că deshide anumite uși ale plăcerii care nu știai că există, dar și construiește o relație sexuală mult mai profundă. Există, de asemenea, anumite jucării pe care iubitul tău le poate controla de la distanță, iar acesta lucru poate condimenta relația dintre voi transformând obiceiurile uzuale în unele mai interesante.

 

  • Te încurajează să încerci noi poziții sexuale

 

Kama Sutra are doar 64 de poziții pe care să le încercați, însă cu puțină creativitate și cu o jucărie sexuală pentru femei, poți realiza că există mult mai multe de atât. Având în vedere lucrurile noi pe care le experimentați împreună, apelați și la astfel de accesorii, care să îți placă atât ție, cât și lui. 

 

  • Pot materializa anumite fantezii

 

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să joci un rol, poate că acum este momentul potrivit să o faci fără să te rușinezi. Indiferent de fanteziile pe care le ai, acestea se pot materializa foarte ușor numai dacă îți dorești acest lucru. Tot ce trebuie să faci este să te îmbraci corespunzător personajului pe care dorești să îl joci, să apelezi la o jucărie sexuală și să te bucuri împreună cu partenerul tău de lucrurile fantastice care au ieșit la iveală.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele extraordinare care te pot convinge să folosești o jucărie sexuală. Orice lucru în plus, care să îți condimenteze relația și care te face să te simți extraordinar, ar trebui să fie achiziționat de tine fără rețineri. Nu ezita să îți oferi plăcere atunci când îți dorești. Bucură-te de cele mai frumoase și intense momente atât singură, cât și alături de partenerul tău!

Sursa foto: pexels.com/ro

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*