17 mai: Alternosfera în concert la Spațiile RYMA din Alba Iulia

alternosferaAflata in plin turneu de promovare al albumului „EPIZODIA” – al patrulea din cariera, trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine pentru prima oara un concert la Alba Iulia. Evenimentul va avea loc vineri, 17 mai, dupa orele 21.00, in Spatiile RYMA.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava si Iasi.

EPIZODIA TOUR – turneul de promovare al acestui album – se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment.

Cunoscuta pentru hit-uri precum „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Flori de mai”, ”Muta”, „Arunca-mi”, trupa ALTERNOSFERA a cucerit pe deplin publicul din Romania anul trecut, odata cu lansarea albumului „Virgula”.

Atat albumul „Virgula” cat si „Epizodia” fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului. Chintesenta lui graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.

Biletele pentru concertul Alternosfera se pot achizitiona in seara evenimentului, la pretul de 20 lei.

Alternosfera pe youtube: http://www.youtube.com/AlternosferaOfficial

Alternosfera pe facebook: www.facebook.com/alternosfera

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21483 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*