17 februarie, la Alba Iulia: Conferință organizată de Comunitatea Ro100. Programul evenimentului!

Comunitatea Ro100 Alba Iulia va organiza, pe data de 17 februarie 2018, o conferință publică prin care dorim să vă prezentăm platforma Romania100 și să vă invităm alături de noi pentru ca împreună să demarăm schimbarea în bine a României. Locația evenimentului este Hotel Transilvania, Piața Iuliu Maniu, Nr. 11, Alba Iulia, sala Apulum, iar participarea se face în urma înregistrării prealabile prin completarea acestui formular:  https://goo.gl/forms/PV5XV2TTrgV0FgUM2

Programul evenimentului este după cum urmează:

– 9:00-10:00 – înregistrarea participanților, socializare

– 10:00-10:30 – deschidere, prezentare generală a Platformei România 100 și a Comunitătii Locale Ro100 Alba Iulia

(Dorin Fleșeriu, comunicator și Mihail David, moderator al comunității locale Ro100 Alba Iulia)

– 10:30 – 11:30 – dezbatere pe tema modificarilor aduse legilor justiției

(speaker: Lector universitar dr. Raul Hodos, membru al comunității tematice justiție al Platformei România 100 )

– 11:30 – 12:00 – pauză

(împărțirea participanților pe localități pentru încurajarea formării de noi comunități locale în județul Alba)

– 12:00 – 13:00 – dezbatere pe temele echilibre și politici economice, precum și modificarile aduse codului fiscal

(speaker: Anca Dragu, economist, fost ministru al Finanțelor publice în guvernul Cioloș și moderator al comunității tematice Economie & Antreprenoriat al Platformei România 100)

– 13:00 – 13:30 – planificarea activităților viitoare, împărțirea invitaților pe comunități tematice la nivelul județului Alba, similare cu cele ale Platformei Romania 100, care să adreseze problemele și să lucreze la soluții la nivelul județului)

(Dorin Fleșeriu, comunicator și Mihail David, moderator al comunității locale Ro100 Alba Iulia)

Înființată la începutul acestui an de și în jurul echipei Guvernului Cioloș, Platforma România 100 este o mișcare cetățenească, deschisă, activă care are ca obiective transformarea mediului politic și guvernamental românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României. Platforma își are rădăcinile în valorile și principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloș, în toamna anului 2016.

RO100 Alba Iulia face parte din acest proiect de țară prin implicare în comunitatea locală sub formă de activitate voluntară. Contribuim la identificarea unei direcții pentru România prin implicare în grupuri de acțiune constituite după modelul comunităților tematice ale Platformei, încercăm să coagulăm un nucleu de oameni competenți și integri care să fie catalizatorii acestor idei în societate și promovăm un mediu sănătos de dezvoltare socială în zonă bazat pe încredere, conlucrare și competență.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19746 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*