17 doamne de succes, premiate la Sebeș în cadrul galei care a marcat ziua femeii. Lista doamnelor care s-au bucurat de aprecierea comunității!

gala doamnelor sebesZiua Internaţională a Femeii a fost sărbătorită la Sebeş, în cadrul unei gale dedicate doamnelor de succes, găzduită de Centrul Cultural „Lucian Blaga”, vineri seara, începând cu ora 18,00. Evenimentul se află la prima ediţie şi a avut ca scop recunoaşterea doamnelor Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate (fie că e vorba de educaţie, cultură, sănătate, mediu de afaceri, sport), precum şi o celebrare a feminităţii, un gest de preţuire pentru ceea ce reprezintă femeile în comunitatea locală.

Doamnele care au fost premiate, în prima ediţie a galei de la Sebeş, sunt: 

sebes gala doamnelorÎnvățământ

Doamna RODICA GROZA

Doamna LIVIA CIOROGAR

Doamna MONICA GROSU

Doamna TEREZA CÂNDEA

Cultură

Doamna MARIA-CORNELIA POSTESCU

Doamna CORINA OFELIA CORPODEAN

Doamna MARIETA CONSTANTIN

Sănătate

Doamna CORNELIA VINTILĂ

Doamna SUSANA POP

Doamna Dr. NICOLETA ADINA MODOEANU 

Industrie

Doamna LAURA MARIETA MOGA

Doamna CRINA ALISIE 

sebes galaAsistență socială

Doamna RAMONA GOȚIA

Comerț

Doamna MARIA SORINA MIHĂLȚAN

Activitate civică

Doamna LILIANA-MARIOARA MIHACEA

Doamna ANAMARIA DAHINTEN

Sport

Doamna MIOARA PAULA LUPAȘCU

mirabela dauer sebesPublicul numeros, care a umplut sala, s-a delectat cu un program artistic susţinut de: Mirabela Dauer, Gino şi de Cvartetul de coarde al Centrului Cultural „Augustin Bena”, dirijat de Liviu Cernat. Organizatorii evenimentului au fost: Primăria Municipiului Sebeş, Centrul Cultural „Lucian Blaga” şi Asociaţia Femeilor din Alba. La finalul evenimentului, primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, alături de viceprimarul Municipiului Sebeş, domnul Adrian Bogdan, au felicitat toate femeile prezente în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, oferindu-le flori.   (foto/Zelu Popa)

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20590 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*