17-18 Septembrie , la Alba Mall: Cea de-a IX-a ediție a Târgului ALEA. Consultă programul complet al evenimentului!

alea 2015 37În perioada 17-18 septembrie 2016, Alba Mall va găzdui cea de-a noua ediție a evenimentului “Energie din surse regenerabile – ALEA 2016. Târg de echipamente și soluții complete”, organizat de către Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba.

În acest an vor fi expuse biciclete și autoturisme electrice, instalații eoliene, panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, sisteme termodinamice pentru încălzire și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile.Vizitatorii au ocazia să viziteze și în acest an „Salonul Eco Inventica” unde va fi prezent și Corneliu Birtok Băneasa premiat la Geneva cu medalia de aur pentru invenția sa, un dispozitiv de transfer al aerului, prin care se reduce consumul de carburant cu circa 10%.

Intenționăm ca in acest an o atenție deosebită să fie acordată domeniului sistemelor eficiente de transport: autovehicule eficiente energetic și cu noxe reduse, dar mai ales autovehicule electrice. Ca o noutate absolută în România un sistem integrat ecobike sharing va fi prezentat la Târg.

Și în această ediție se vor organiza în cadrul Târgului evenimentele deja consacrate și anume:

  • „Ora de inventică” care se va desfășura sâmbătă de la ora 12.00, va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.
  • Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii, va avea loc duminică la ora 12.30; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Târgul are ca parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția de Dezvoltare Regională ”Centru” și Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Sponsorii evenimentului sunt, Sevco Instalații Alba Iulia, Electromagnetica București, Ecovolt Alba Iulia, Delphi Electric Alba Iulia și My Eco Bike Alba Iulia. Invităm la Târg pe toți cei interesați să afle informații complete în legătură cu sisteme de producere a energiei din surse regenerabile și sisteme de eficientizare a consumului de energie. 

Programul Târgului ALEA 2016 

Sâmbătă – 17 septembrie 2016

Ora 10.00

Deschiderea oficială  a târgului

Ora 10.30

Vizitarea standurilor

Ora 12.00

Ora de inventică – întâlnire între inventatori români și elevii unor licee din Alba Iulia

Ora 19.00

Finalul primei zile a târgului

Duminică – 18 septembrie 2016

Ora 10.00

Vizitarea standurilor

Ora 12.30

Tombolă cu premii oferite de expozanți

Ora 13.00

Atribuire premii pentru Campania ANERGO Consumul tău

Ora 17.00

Închiderea târgului

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24664 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*